KLANKSCHALEN

Klank, muziek en hun trillingen zijn zo oud als de mensheid. Klank raakt, bemoedigt, brengt rust of kan in beweging zetten.

In diverse oostelijke culturen worden klankschalen al duizenden jaren gebruikt en gewaardeerd om hun zuivere klanken met geruststellende, harmoniserende en heel-makende werking. Ze kunnen energetische disbalans verminderen en ons in staat stellen eigen diepere bewustzijnsniveaus te ontdekken.

Mijn klankschalen komen uit het Himalayagebied en zijn ambachtelijk vervaardigd uit een legering van diverse metalen. Iedere schaal heeft zijn eigen unieke klank en is rijk aan pulserende boventonen. Bij het aanslaan ontstaat er een sterke trilling met eigen frequentie waarop onze lichaamscellen makkelijk mee resoneren.

Het samenspel van de klanken, trillingen en stiltes, begeleidt u op een zachte, respectvolle maar vooral liefdevolle wijze tijdens het onvermijdelijke loslaat proces. De tonen van de klankschalen worden door veel stervenden beleefd als een verrijking van hun ervaringswereld.

Ook voor een geliefde of dierbaren geeft het vaak verlichting om bij de klanksessie(s) aanwezig  te zijn. In de laatste fase wordt de essentie van het  leven vaak duidelijker voelbaar en dit kan tot waardevolle inzichten en onderlinge verbindingen leiden.

Tevens is het mogelijk om met elkaar vorm te geven aan rituelen, waarin de verbinding, dankbaarheid en liefde voor degene die u los moet gaan laten centraal staan. Ook kan er aandacht zijn om dingen die daarin nog in de weg staan, in het licht te zetten.

 

Ik kom graag telefonisch in contact met u of bij u thuis of zorginstelling om samen te kijken wat gewenst is.