OVER ELLEN

Ellen is een 56e jarige vrouw met een flinke dosis levenservaring, veerkracht en mensenkennis. 

Ze heeft ervaring met diverse vormen van verlies. Aangezien ze een hoog sensitieve vrouw is, heeft zij een breed scala aan gevoelens doorleefd. Ze weet hoe het is om te struikelen, te vallen, te wanhopen en uiteindelijk toch het leven weer aan te gaan en te kunnen lachen en genieten. Ze heeft ervaren dat er in het donkerste donker toch een lichtpuntje is (zelfs als je het even niet kunt zien) en dat dat Licht sterker is dan donker. En dat Liefde draagkracht en levenskracht geeft.

Daarnaast heeft zij diverse opleidingen en masterclasses voltooid waardoor zij er ook professioneel voor een ander kan zijn.

Kwaliteiten die mensen vaak aan Ellen toekennen: compassievol, empathisch, betrokken, respectvol, spiritueel, eerlijk, gevoelsmens, integer, intuïtief, toegankelijk, oprecht, harmonieus, sociaal, toegewijd, verbindend, zachtaardig, spontaan, zorgzaam, ondersteunend, sympathiek en ruimdenkend,

Daarnaast is zij dochter, moeder, partner en vriendin en houdt van open-hartige gesprekken. Haar passies zijn natuurfotografie, zingen en piano spelen, gedichten schrijven, dansen en wandelen.

Vooral de natuur is voor haar een spiegel en inspiratiebron. Ze wordt geraakt door de schoonheid, en ziet de weerspiegelingen van hoe zij zich voelt terug in de beelden om haar heen. Ieder gevoel, ieder seizoen, kleuren en vormen, ze brengen haar steun, blijdschap, troost en verwondering. 

Al mijn levenservaringen probeer ik te zien als levenslessen, levenskansen, tot groei, nieuwe inzichten, verruiming, verbreding, verdieping en verlichting.